PORADNIK
0
Lekkie pączki twarogowe na TŁUSTY CZWARTEK.
Siekamy drobno suszone śliwki (wcześniej moczone w wodzie około godziny) i czekoladę. Przekładamy do garnka i podgrzewamy (cały czas mieszając)..
Czytaj więcej
0
Migdałowe ciasto bezglutenowe z jabłkami
Zaczynamy od oddzielenia białek od żółtek, które przekładamy do dwóch osobnych misek. Ważne, aby jajka były w temperaturze pokojowej, ponieważ wtedy uzyskamy największą objętość piany...
Czytaj więcej
0
Najlepszy omlet z BURAKIEM.
Twaróg przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem
Jajka rozbijamy do miski i wsypujemy zioła prowansalskie. Roztrzepujemy, przelewamy do sera i dokładnie mieszamy...
Czytaj więcej
Jajka rozbijamy do miski i wsypujemy zioła prowansalskie. Roztrzepujemy, przelewamy do sera i dokładnie mieszamy...
0
Najlepszy przepis na kapuśniak
Do garnka przekładamy pokrojone warzywa: seler, cebulę i marchewkę. Dodajemy dwie łyżki oliwy z oliwek i podgrzewamy całość około 4 minuty. Dodajemy czosnek...
Czytaj więcej
0
Pełnoziarnisty makaron ze szpinakiem, białym serem, czosnkiem i pomidorkami
Zaczynamy od ugotowania głównego składnika naszego dania, czyli makaronu.
Siekamy trzy większe ząbki czosnku...
Czytaj więcej
Siekamy trzy większe ząbki czosnku...
0
Pikantna zupa - krem z papryki
Paprykę kroimy na ćwiartki, usuwamy gniazda nasienne. Dokładnie myjemy pod zimną, bieżącą wodą. Następnie kroimy ją w kostkę średniej wielkości..
Czytaj więcej
0
Polędwiczki w ziołach z kaszą.
Polędwiczkę czyścimy z błon. Smarujemy ją musztardą, czosnkiem, solą i pieprzem.
Polędwiczkę podgrzewamy przez około 2/3 minuty na patelni. Po tym czasie dolewamy wodę, przykrywamy i gotujemy 25 minut...
Czytaj więcej
Polędwiczkę podgrzewamy przez około 2/3 minuty na patelni. Po tym czasie dolewamy wodę, przykrywamy i gotujemy 25 minut...
0
Połącz BURAKA z pęczakiem i zachwyć się smakiem.
Czosnek i cebulę siekamy i podgrzewamy przez około 3/4 minuty na łyżce oliwy.
Dodajemy kaszę pęczak...
Czytaj więcej
Dodajemy kaszę pęczak...
0
Przeciwzapalny shot, tonik i dip. Mieszanka na ZAPALENIE, wątrobę, toksyny i glukozę.
Przygotowanie witaminowego shota zaczynamy od pokrojenia w większe kawałki marchewki. Przekładamy ją do kielicha blendera...
Czytaj więcej
0
Przepis na domowy bulion warzywny
Wszystkie warzywa obieramy, odcinamy końcówki, płuczemy i wkładamy do większego garnka. Aby smak warzyw szybciej się uwolnił, należy pokroić je na mniejsze kawałki..
Czytaj więcej