PORADNIK
0
Maca: Peruwiański skarb natury o niezwykłych właściwościach.
Maca (Lepidium meyenii), czyli pieprzyca peruwiańska to prawdziwy skarb prosto z And. Roślina ta występuje na wysokości 3500-4400 m n.p.m., w surowym, zimnym i wietrznym klimacie. Ten wyjątkowy...
Czytaj więcej
0
3 sposoby na idealną owsiankę
Płatki wsypujemy do garnka i zalewamy mlekiem. Całość podgrzewamy (nie zapominając o mieszaniu) około 7-8 minut lub do momentu, aż osiągną...
Czytaj więcej
0
5 pomysłów na danie z JAJEK
Cebulę drobno siekamy i pogrzewamy na łyżce oliwy z oliwek (około 2 minuty). W tym czasie pieczarki...
Czytaj więcej
0
5 przepisów na śniadania dla osób chorych na cukrzycę
Zaczynamy od podzielenia brokułów na różyczki i ugotowania ich w lekko osolonej wodzie (brokuły gotujemy nie dłużej niż 3 minuty). Odcedzonego brokuła...
Czytaj więcej
0
Budyń chia na złotym mleku
Podgrzewamy mleko migdałowe (uważamy, żeby mleko się nie zagotowało). Do garnka z mlekiem...
Czytaj więcej
0
Chroni TĘTNICE. Pasztet z fasoli.
Czosnek przekładamy do naczynia żaroodpornego i pieczemy go w 175 stopniach przez 10 minut . Czerwoną cebulę drobno siekamy i szklimy na odrobinie oliwy. Dodajemy stare jabłko, fasolę i gotujemy przez 5 minut..
Czytaj więcej
0
Curry ze szpinaku. To danie pomoże SCHUDNĄĆ
Przygotowanie curry zaczynamy od zmiksowania cebuli, imbiru, czosnku i ostrej zielonej papryczki. Dodajemy do tego trzy łyżki bulionu jarzynowego...
Czytaj więcej
0
Dieta DASH. Zupa pomidorowa i łosoś pieczony na kaszy gryczanej.
Sycącą zupę pomidorową z warzywami zaczynamy od pokrojenia cebuli, czosnku i podgrzania ich w garnku na oliwie z oliwek...
Czytaj więcej
0
Dna moczanowa. 5 przepisów na śniadania.
Przygotowanie wiosennego chłodniku: Ogórka i awokado obieramy i kroimy w kostkę...
Czytaj więcej